»

Friday, July 11, 2008

Oldemor Ella
Det går absolutt ikke fort med scrappingen for tiden - og Jarle på litt over 1 mnd. må vel ta "skylden" for det. Det har vært noen travle uker med nytt menneske i hus, gråting, bæring og sykehusinnleggelse - men alt ser ut til å gå mye bedre nå.

Denne LOen begynte jeg på under designertreffet i butikken til Papir i Hjertet, men det tok sin tid før den ble ferdig. Jeg har tenkt å dokumentere hele familien slik at barna mine vet hvem alle er - det er jo desverre sli at de treffer dem sjelden i og med at vi bor så langt unna. I og med at scrappingen har ligget på hylla så lenge, har jeg ikke helt dreisen lengre, så det ble en del "ombygging" før jeg kunne si meg sånn rimelig fornøyd. Det er rart å føle seg som en nybegynner igjen.

LOen er en del av juligalleriet hos Papir i Hjertet, så er du interessert i litt inspirasjon i sommervarmen, er du hjertelig velkommen innom der både for inspirasjon og tips om hvilke produkter som er brukt.

1 Creative Comments:

Ingvild Bolme (Spinnvild) said...

Nydelig LO Trine. Det er så koselig med slike LO'er av besteforeldre. Herlig stil og helhet som passet så godt til bildet.

Skjønner godt at det blir mindre tid til scrapping nå som det er smått i hus, men håper allikevel at vi får se dine kunstverk sånn innimellom når du har tid ;-)

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!