»

Wednesday, August 13, 2008

I mangel på midnattsol.....Enkelte ting blir rett og slett ikke det samme i sør-Norge som i nord-Norge. Jeg tar meg titt og ofte i å savne midnattsolen. (men jeg elsker mørke kvelder - rart dilemma det der)

Her jeg bor har vi "heldigvis" utsikt til et gassbluss på Rafnes raffineri, og når de fyrer det i gang så er det nesten som å ha et midnattsolsubstitutt! Det blir jo selvsagt ikke helt det samme, men det lager i alle fall en god etterlikning med vakre farger på himmelen.

På dette bildet har jeg fanget husets store musefanger i positur med full oversikt over nabolaget. Jeg hadde jo en mildt sagt lang pause fra scrappingen, så jeg fikk aldri med meg at kraftkartong var stilig, så det måtte jeg jo prøve. Himmel for et stress det skulle blitt hvis jeg skulle scrappe meg gjennom alle "motene" scrappeverdenen gikk gjennom mens jeg hadde pause. Tro meg - det var mye stæsj jeg siklet etter men aldri kjøpte fordi jeg ikke fikk scrappet. Tross alt: Sparte penger - og det kommer ALLTID nytt stæsj man sikler etter. (Hvis noen har for mye penger kan jeg lett opprette mitt eget scrappefond, altså)

LO`en er laget til augustgalleriet til Papir i hjertet, og har du ikke vært innom der enda, så foreslår jeg at du skyndter deg inn og tar en titt på alt det lekre som ligger der. *drømme om bedre tid til å scrappe*

0 Creative Comments: